استعلام از دست خط زوج توسط زوجه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر امروز یه آقایی ادعا داشت که شوهرم شماره انداخته تو کلاه زنش و اون شماره ای که نشونمون داد شماره شوهرم بود ولی شوهرم انکار میکنه و میگه کار اون نبوده آیا از رو دست خطش میتونم بدونم کار شوهرم بوده یانه؟و باید چکار کنم کجا برم برای تشخیص دست خط؟شمارش و نوشته بود و اسم فقط..

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام می توانید به کارشناس رسمی جهت تشخیص دست خط ایشان اقدام نمایید و نوشته ای از ایشان به همراه خود داشته باشید. موفق و موید باشید