مطالبه وجه بابت حق الزحمه پیمانکاری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌خداقوت‌‌متاسفانه‌بنده‌با‌فردی‌‌کارهای‌‌صفر‌تا‌صد‌ساختمان‌رو‌انجام‌دادم‌‌‌‌‌‌‌چهار‌طبقه‌‌که‌نزدیک‌به‌یه‌سال‌کارکردم‌‌‌‌‌به‌حساب‌اشنایی‌قرارداد‌نبستیم‌‌کارکه‌تمام‌شد‌حساب‌کردیم‌که‌مجموع‌دستمزد‌شده‌۲۰۰‌میلیون‌که‌ایشان‌۱۵۰‌داده‌بودند‌۵۰‌مونده‌بود‌که‌قرارشد‌۴۰‌روز‌دیگه‌واریز‌کنه‌‌‌‌‌‌که‌گفت‌‌نه‌زیاد‌حساب‌کردی‌‌‌‌کل‌کارروانجام‌دادم‌حتی‌‌‌خرید‌مصالح‌هم‌‌‌داشتم‌براش‌علاوه‌برکار‌‌‌‌‌به‌ناچار‌‌شکایت‌کردم‌‌چون‌قرارداد‌شفاهی‌‌‌هست‌وکتبی‌‌نیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌با‌ضمایم‌اتیان‌سوگند‌ویه‌شاهد‌‌شاکی‌شدم‌‌بعداز‌این‌ماجرا‌ایشان‌‌‌‌باتامین‌دلیل‌کارشناسی‌‌‌شکایت‌کردند‌که‌۲۵‌میلیون‌‌اضافه‌به‌من‌دادند‌طبق‌نظر‌کارشناس‌‌‌‌،‌درحالیکه‌‌کارشناسی‌یه‌طرفه‌بوده‌‌وبعضی‌ازکارها‌رو‌‌که‌انجام‌دادم‌‌‌توبرگه‌کارشناسی‌‌نیست‌‌‌حالا‌به‌نظر‌شما‌‌‌‌‌‌بااین‌شکایت‌بنده‌‌‌‌دستم‌به‌جایی‌میرسه‌برای‌اثبات‌حقم‌‌وهمچنین‌ایشان‌با‌تامین‌دلیل‌‌واقعا‌‌میتونه‌‌‌‌‌ازمن‌‌طلب‌کنه‌که‌درواقع‌‌‌من‌خیلی‌زحمت‌کشیدم‌‌براش‌اخرش‌هم‌شد‌‌هیچ‌‌‌‌فقط‌‌پول‌کارگرامو‌دادم‌‌برای‌خودم‌‌شد‌همون‌۵۰‌میلیون‌که‌ایشان‌دبه‌دراوردند‌‌خیلی‌ناراحتم‌لطفا‌راهنماییم‌کنید‌خدا‌خیرتون‌بده‌واقعا‌‌‌‌ممنونم‌ازلطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید با استناد به شهود و سوگند و حتی ارجاع امر به کاشناسی میزان طلب خویش را اثبات نمایید . تامین دلیل به معنا محکومیت شما به پرداخت خسارت نیست و طرف شما باید در دادگاه دعوی اقامه و بی حقی شما را اثبات کند البته می‌تواند به تامین دلیل شده استناد نماید