معرفی ضامن معتبر در دادسرا...

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده ابلاغ اخطاریه برای دفاع اتهام انتسابی ضرب و جرح عمدی - به همراه ضامن معتبر - عدم حضور جلب است - با حق همراهی یک وکیل دادگستری آمده است
بنده ضامن فیش حقوقی ندارم آیا یارانه میتواند ضامن بشود و اگر نه چه راهی است
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ معمولا در برگه های ابلاغ جهت حضور در دادسرا ب همراه داشتن وثیقه و ضامن معتبر اعلام میشود ک در صورت احراز جرم و صدور قرار متناسب از جانب دادسرا متهم اقدام ب تامین کند لیکن بطور کلی در صورت نداشتن سند و وثیقه یا عدم معرفی کفیل یا ضامن معتبر موافقت با تودیع یارانه بعنوان ضامن منع قانونی ندارد لیکن منوط ب موافقت قاضی و میزان قرار تامین هست شما در جلسه رسیدگی حاضر شده و دفاعیات خود را مبذول دارید ابلاغ جهت معرفی ضامن با در نظر گرفتن جوانب احتیاط هست و ممکن هست در صورت عدم احراز جرم و اتهام نیازی ب ان نباشد موید باشید