شکایت انتشار تصاویر خصوصی و...

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید زن من با یه نفر که بعد دوستی ساده تلفنی تحدید کرده و رابطه داشته الن هم عکس هایی که بدون اینکه خانوم من بفهمه گرفته رو برای من فرستاده الان من چیکار کنم آبرومون نره من دوتا فرزند کوچیک دارم زنم هم قبل اینکه این یارو بگه خودش برام اعتراف کرده وپشیمونه من چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ با اینکه رابطه نامشروع بین همسر شما و ایشان شکل گرفته لیکن این موضوع ب هیچ وجه موجد حق سواستفاده از تصاویر و....نخواهد بود اگر چنانچه مبادرت ب انتشار تصاویر خصوصی کردند بلافاصله و بدون هیچگونه مدارا اقدام ب طرح شکایت کنید اگر تهدید ب این امر و هتک حیثیت نیز شد فورا شکایت تهدید ب هتک حیثیت و آبرو مطرح کنید این جرائم خلاف عفت عمومی و مخدوش کننده حیثیت افراد هست و قانون و دستگاه قضایی برای پیگیری این موارد اهتمام جدی دارد در صورت تحقق موارد فوق بهترین راه طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضاییست پیشنهاد میشود مماشات نکنید موید باشید