امکان مطالبه سفته حسن انجام کار؟؟؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من برای کار سفته دادم ولی الان میخوام یک ماه زودتر از موعد قرارداد از شرکت خارج شم آیا سفته ها اعتبار قانونی دارند ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ البته ک سفته های صادر شده دارای اعتبار قانونی هستند لیکن مطالبه و وصول انها مشروط ب تخطی و تخلف از حسن انجام وظایف محول شده ب شما در حیطه کار خودتان هست ک در صورت ترک کار غیرقانونی ک منجر ب بروز خسارات ب شرکت تحت فعالیت شود میتوان نسبت ب مطالبه وجوه سفته اقدام کرد پیشنهاد میشود در این مورد توافق یا بطرق قانونی اقدام ب ترک کار نمایید تا امکان ب اجرا گذاردن وجوه سفته ها منتفی شود همانطور ک گفته شد تحت شرایطی امکان وصول مبلغ سفته ها وجود دارد موید باشید