مطالبه حق الزحمه فعالیت؟

حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خسته نباشید آق من یک کار لوله کشی برای یکنفره انجام دادم و الان که پول کارکردم رو از کارفرما میخوام بگیرم به من میگه برو شکایت کن وضع مالی خوبی دارد و در ضمن توی دادگاه و پاسگاه هم آشنایان گردن کلفتی داره منم حدود 17میلیون از این آقا طلب دارم چکار باید کنم که به پولم برسم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه به مبلغ مذکور را ثبت نمایید و نیاز به اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی ندارید موید باشید