اسناد املاک موروثی در دسترس نیست باید چکار کنیم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. اسنادپدربزرگ پدر من درگذشته دزدیده شده ومامیدونستیم کی برداشته ولی نمیدونستیم دارایی ایشون چی بوده. بعدازچندسال یکی ازسندهاپیداشد وقرارشدپیگیری کنیم وازکسایی که زمین رو تصرف کرده بودند.پس بگیریم. کسانی که اسناد دستشون بود ازآنجایی که فامیل مابودند ومابه انهاشک نداشتیم که نقشه دارند ونمیدانستیم اسنادبیشترازاینهاهستندواسنادبیشتری دردست دارند، به مایکنفردراداره ی ثبت معرفی کردند وعمه ی من ازهمه جابیخبر که پدرم به او وکالت داده است به این آقای ثبتی اعتمادکرده وکالتی به اوداده که طوری تنظیم شده که ازتمام دارایی سهم می‌بردآنها باهم توافق کردند و25 درصدازدارایی رابرمیدارند والان تمام سندهاراروکرده اند الان ما میتونیم شکایت کنیم ازاین آقا. ایشون سندهای بیشتری هم دارند ویکی یکی آنهارا رومیکنن. عده ای ازفامیل هم حاضرنیستندوکالت روپس بگیرن یعنی شریک هستنددر25 درصد. الان مابایدچیکارکنیمکه که اموالمون رواز ست ندیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم اعطای وکالت به هر شخصی این قابلیت را نمیدهد که وکیل از موکل سهمی ببرد احتمالا دستمزد وکالت خود را 25 درصد تعیین نموده و این فاقد ایراد است شخصی که در اداره ثبت است اگر خارج از قانون عمل نکرده باشد اجرت وکالت خود را تعیین نموده وکالت در خصوص سهم خودشان دادند و می توانند هر زمان که بخواهد ایشان را عزل کنند و شما نمی توانید به عنوان ثالث دخالتی داشته باشید موفق باشید