شکایت ایجاد مزاحمت از طرف دختر

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من بایه دختری دوست بودم باهم تلفنی و پیامک چت داشتیم حالا دختره بابت مزاحمت تلفنی ازمن شکایت کرده ولی دختره به من پیامک داده زندگیمو نابود میکنه ایا این پیامک تهدید محسوب میشه شکایت کردم میتونم تو دادگاه به شکایت خودمم استناد کنم که منم ازایشون شاکی هستم ویا ایشون که شکایت کرده که مزاحمش شدم درحالی که خود ایشون هم پیامک تماس داشته بامن قابل اثبات هستش براشون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما از دو طربق میتوانید دفاع و یا شکایت نمایید بدوا باید پرینت و یا اسکرین پیامها را کپی و به دادگاه ارائه دهید که این رابط دوستانه و بدون ایجاد مزاحمت بوده ویا شکایت تهدید تنظیم که از این طریق احتمال سازش و استرداد هردو از شکایت اتفاق افتد