انتساب افترا و نشر اکاذیب

دسته بندی : کیفری | افترا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده در اینستاگرام کامنتی بر علیه شهردار شهر گذاشتم با مضنون اینکه ایشان دزد هست و از بیت المال سو استفاده کرده ایشان از من شکایت افترا و نشر اکاذیب کرده حال اینکه شهردار در دوره قبلی سال ۹۵ پرونده فساد و سو استفاده از بیت المال داشته و به دو سال انفصال از خدمت محکوم شده و این خبر بر روی خبرگزاری های زیادی موجود هست آیا میتوانم با استناد به این خبرگزای ها از این اتهام مبرا شوم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می‌توانید به استناد به محکومیت شهردار به جرائم‌ اختلاس یا سو استفاده مالی در معنای عام از خودتان دفاع نمایید لکن انتساب واژه دزد به شخصی که به دزدی محکوم نشده مصداق افترا است