محل صلاحیت دادگاه رسیدگی کننده کجا میباشد

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درود من مستاجر سرقفلی یک فروشگاه هستم موجر وکیل گرفته پرونده تعدیل در شورای ۱۳ پیچ شیمران تشکیل داده درصورتی من در منطقه ۶ میباشم به ونک میخورم مشخص پرونده جهت دار تشکیل شده چکار باید بکنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر مترم شما می توانید در جلسه اول شورا به ایراد عدم صلاحیت شورا حل اختلاف استناد کنید ماده 84 قانون آیین دادرسی مدنی را مطالعه نمایید موفق باشید