03 خرداد 1399

تجاوز به عنف و ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پسری از من شکایت کرده که بنده علاوه بر این که اورا مورد ضرب و شتم قرار دادم به او تجاوز هم کردم در پرونده ی ضرب و شتم ایشون به پزشک قانونی رفت و چیزی تشخیص ندادن و بنده تبرعه شدم و باید بگم قصد اخاذی از من را داشتن اما درباره ی تجاوز به عنف هنوز حکمی صادر نشده است ایا در این مورد می توانم که شکایت اعاده ی حیثیت کنم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام خدمت شما کاربر محترم درجرم قذف یعنی نسبت دادن زنا و یا لواط به دیگری در صورتیکه اثبات نشود مجازات شلاق حدی را در پی خواهد داشت.