احراز جنون در حین ارتکاب جرم

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از شخصی به جرم کلاهبرداری شکایت کرده ام.ایشان به جرم حمل موادمخدر به 4 سال حبس محکوم شده است ولی چون از دادگاه فرار کرده است حکم غیابی صادر شده و ایشان 6 سال است که فراری است.ایشان برای اینکه سر قانون و دادگاه را شیره بمالد و از جرم ارتکابی خود تبرئه شودبه دنبال کارهای کارت قرمز روانی رفته و خواهر خود را به عنوان قیم خود معرفی کرده است و خواهرش رفته کارت قرمز روانی را روی پرونده اش گذاشته ولی دادگاه قبول نکرده. آیا در جلسه دادرسی ما خواهر ایشان به جای ایشان و به عنوان قیم در جلسه دادرسی میتوانند حضور پیدا کنند؟ آیا ایشان به دلیل اینکه فراری هستند میتوانند وکیل به جای خود بفرستند؟
سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه جنون فرد رد شده باشد خواهر ایشان نمی‌تواند در جلسه حاضر شود ولی ایشان می‌توانند وکیل معرفی کنند .