امکان رفع اتهام از شکایت مطرح شده؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
ببخشید من تو یه شرکت بورسی سرمایه گذاری کردم و به یکی از دوستام هم پیشنهاد دادم که رفت و به مادر و برادرش گفت و ۱۱۵ ملیون سرمایه گذاری کردن و پولو زدن به حسابم که منم براشون کد گرفتم و قرار بود شرکت سود ثابت ماهانه بده که الان به مشکل خورده و نمیده گفته ۱سال و نیم دیگه میده و بعد این اتفاق از طریق اخبار اعلام شد کلاه برداری بوده که ما نمیدونستیم و قبلش سرمایه گذاری کرده بودیم
حالا این دوستم میخواد از من شکایت کنه که پولو زده برام درصورتی که خواست سرمایه گذاری کنه زد حسابم من قرار نبود با پولش کار کنم بهش بدم و احبارم تو کار نبود و من مقصر نیستم و خودم چندین برابر گذاشتم و خودمم نمیتونم برداشت کنم و لازم به ذکره که من هیچ مدرکی ندادم اونا فقط فیش واریزی دارن و منم بهشون کد بورسی دادم که داخلش به دلار نوشته چقدر سرمایه گذاری کردن
حالا سوالم اینه میتونم با گرفتن وکیل ثابت کنم من مقصر نیستم و مثل اونام زخم خوردم یا چون پول به حسابم واریز شده من باید پرداخت کنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما اگر شواهد و ادله ای محکمه پسند نظیر شهود یا پیام های رد و بدل شده فی مابین حکایت از عدم استفاده از ابزار متقلبانه و تمایل خود ایشان و رضای ایشان در جهت واریز مبالغ ب حساب شما جهت سرمایه گذاری داشته باشد مسئولیت کیفری شما متتفی خواهد بود و شکایت ایشان میبایست بطرفیت شرکت سرمایه گذاری متقلب و کلاهبردار مطرح گردد همچنین در خصوص استرداد مبلغ با طرح دعوای حقوقی از جاانب ایشان نیز امکان رد دعوا با دفاع مناسب و مستدل وجود دارد بهتر هست با همراهی یک وکیل دادگستری ک مجرب و متبحر در امور حقوقی و کیفری باشد موضوع را پیش ببرید ب زعم بنده امکان حصول نتیجه مطلوب وجود دارد موید باشید