محاسبه دیه جراحات وارده بر اعضای بدن

دسته بندی : کیفری | دیه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام برای آسیب دست چپم دیه مشخص شده ییخواستم ببینم چقدر یا چند درصد میشه

۱.جرح متلاحمه بند اول انگشتان دوم و سوم دست چپ
۲.سقوط ناخن های سوم و چهارم دست چپ که سفید و سالم روییده است
۳.جرح حارصه بند انتهایی انگشتان سوم و چهارم دست چپ
۴ ارش محدودیت خفیف انگشت دوم دست چپ بمیزان چهاردهم دیه کامل انسان تعیین میگردد صدمات دیه مقدر دارند و معاینه مجدد ندارد .

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مبلغ دیه شما به ترتیب : دیه متلاحمه سه صدم دیه ۴۵۰۰۰۰۰ اگر ناخن تان سالم در بیاید ۰.۵ درصد دیه دارد معادل۶میلیون و ۴۰۰ هزار تومان حارصه ۶/۲۰۰ ارش به تشخیص کارشناس می باشد موفق و موید باشید