فسخ معامله به دليل خيار عيب

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید ما یک ماشین خریدیم که صاحبش اجازه نداد کارشناسی کنیم و گفت سالمه الان ماشین کاملا رنگه و تصادفی و بعدش توسط واسطه بما فروخته و مادهیچ نامی و ردی از ایشون ندادیم و قولنامه ننوشتیم حالا میتونیم چکار کنیم فوری اومدهددفتر خونه سند به اسم ما زده ولی تعویض ملاک نکردیم الان میتونیم شکایت کنیم یا راه حلی ندارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي ميتوانيد معامله را فسخ نماييد .اطلاعات فروشنده را از صاحب سند بخواهيد .