اقامه دعوی از باب مطالبه خسارت به خودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام در تاریخ ۶/۹/۱۴۰۰ یه دستگاه پژو ۴۰۵ زد به ماشین بنده و کلا ماشین تخریب کردند و فرار کردن من شماره پلاک برداشتم شورای حل اختلاف شکایت کردم تا الان نزدیک ۳ تومن خرج کردم کلا یه جلسه دادگاه رفتیم جناب قاضی رای به اون اقا داده و تبرئه شدن اون اقا الان میخوام بدونم چیکار کنم اون شب چون فرار میکرد دوربین همت ازشون عکس گرفت من چه کنم شاهد ببرم که دارم دوستم تو ماشین بوده وکیل بگیرم یا کلا بیخیال شم چون واقعا ضرر بدی بهم زده فقط افت قیمت ماشینم میشه ۴۰ ۵۰ تومن که من گذشتم از اون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر مستندات شما محکمه پسند بوده مقام رسیدگی ملزم به ترتیب اثر دادن می باشد و اگر رای صادر شده قطعی نباشد می توانید با اشاره به عدم توجه مستندات ارایه شده توسط قاضی پرونده اعتراض خودتان را مطرح نمایید. موفق و موید باشید