اطلاع از وضعیت سلامت افراد؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده ساکن تهران هستم و چند روز پیش خواهر بنده با آقا پسری که از بستگان بسیار دور پدری بنده هستن بر حسب یک رسم رسومات خیلی قدیمی فرار کردن .قبلا هم برای خواستگاری چند باری تلفنی بیان کردن ولی با مخالفت خانواده دختر مواجه میشن و از آنجایی که هر دو دانشجو بودن و در دانشگاه باهم آشنا شده بودن دز ارتباط بودن یک مسئله مهم که خانواده من براشون نگران کننده است که گفته شده آقای داماد مریضی سر داشته و دچار بیماری میباشد و بارها توسط خانواده بنده به خواهر من تذکر داده شده حالا من چگونه میتوانم از طریق پزشک قانونی از صحت وسلامت آقای داماد در همه ضمینه چه سلامت جسمی و سلامت روحی و مصرف مواد مخدر سلامت کامل را پیگیری کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ عنایت داشته باشید در خصوص مواد مخدر با انجام آزمایش های مربوطه این امر محرز خواهد شد در خصوص وضعیت سلامت جسمی و روانی حتی دز صورت وجود بیماری این موارد از موضوعات محرمانه و خصوصی افراد هست و بدیهیست ک ب شما این اطلاعات را شخصا نخواهند داد البته دختر باکره برای ازدواج نیازمند اذن پدر هست و اگر بیم وجود بیماری خاصی هست پدر میتواند از اذن استنکاف ورزد تا برای اذن ب دادگاه دادخواست دهند بطرفیت پدر؛در آنجا میشود موارد را مطرح و تقاضای معاینه در پزشکی قانونی و استعلام از مراکز مربوطه کرد بنظر تنها راه حل مطمئن جهت اطلاع از این موارد همین هست جون موضوعی درپزشکی قانونی ب خودی خود مطرح نمیشود مگر طرح دعوا برای ان شده باشد موید باشید