فروش مال غیر و تکلیف آن؟؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل ملک معوض
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام زمینی ۲۰سال پیش خریده بودم وفروشنده بدون اطلاع من واگذار کرده به شخص دیگری و بنا ساخته. الان ازش شکایت کردم بعنوان مبنی برتسلیم مبیع تحویل معامله غیرمنقول وکیلم اینطوری شکایت کرده خاستم بدونم قاضی چه حکمی میده چقدر طول میکشه به پولم یا زمین برسم لطفا توضیح کامل بدهید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع مطروحه شما ب دو طریق کیفری و هم حقوقی قابل پیگیریست ک وکیل با صلاحدید خود دعوای الزام ب تحویل مبیع را مطرح کرده ک امری بجاست همچنین میتوانستید شکایت کیفری فروش مال غیر را نیز بصورت همزمان مطرح کنید تا رسیدگی در دادسرا و صورت گیرد و رای کیفری در دادگاه حقوقی نیز موثر واقع گردد مع الوصف طرح دعوای الزام ب تحویل مبیع با توجه ب توضیحات شما منتج ب نتیجه خواهد شد مستحضر باشید دعاوی حقوقی حداقل ۲ ماه زمان میبرد موید باشید