درخواست اعمال ماده ۷۷ قانون مجازات اسلامی از سوی محکوم به حبس

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.شخصی با استفاده از جعل سربرگ و آرم دادگستری و جعل امضای دادستان اقدام به بردن اموال بنده نمود.و باپیگیری قضایی محکوم به ۹سال۹ ماه حبس از دادگاه بدوی شدند و دردادگاه تجدیدتظر به ۷سال و۷ ماه حبس قطعی محکوم گردید.حال بعد از دوماه درخواست اجرای حکم را دادم اما محکوم درخواست ماده۷۷ نموده و پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفته.آیا حکم را خواهد شکست؟اصلا ماده ۷۷ موثره؟ ممکنه کلا حبسش پاک بشه؟ممکنه تماما تبدیل به جزای نقدی بشه؟خواهش میکنم در این رابطه اگه سوالی هم از قلم افتاده بصورت کامل توضیح بدین .اصلا ماده ۷۷ در این حکم قابل بررسیه؟محکوم کارمند رسمی هستش.لطفا کمکم کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.اعمال ماده ۷۷ که در خصوص مجازات های جایگزین هست در این مورد مصداق ندارد و شامل محکومیت طرف مقابل شما نمیشود.