انعقاد قرارداد اجاره با صاحب خانه جدید

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ، مستاجر هستم ، صاحبخانه خانه ( بدون سند و تعاونی ساخت ) را فروخته و حال صاحبخانه جدید می گوید بیا برای قرارداد اجاره سال جدید ، با توجه به اینکه صاحبخانه جدید قسمت کمی از پول را هنوز پرداخت نکرده و تنها یک مبایعه نامه با کد رهگیری دارد و هنوز در تعاونی نقل و انتقال صورت نگرفته است ، بنده با خیال راحت می توانم قرارداد سال جدید ببندم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ابتدا از صاحب خانه اول نوشته ای در این مورد بگیرید که ایشان تایید کنند که می توانید با خریدار قرارداد اجاره تنظیم نمایید ، بعد از اخذ نوشته اقدام به تنظیم اجاره نامه جدید نمایید. موفق و موید باشید