مسدودی حساب نسبت به بدهی و چک بلامحل

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام نظامی هستم حقوق دریافتیم 3تومان و فقط اجاره خونم 3500
سه فقره چک دارم که سال 96برگشت خورده الان اقدام شده من هیچییییی ندارم و بشدت گرفتار الان تلمین خواسته کردن چکار کنم حقوقمو کامل نبندن و اینکه معسرم تاخیر تادیه باید بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درصورت متاهل بودن یک چهارم ودر صورت مجرد بودن یک سوم حقوق مسدود خواهد شد