مطالبه حق العمل از مالک ملک؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
منزلي ساختم گچ كار به علت دريافت نكردن دستمزد از مهندس پروژه از من شكايت كرده ايا حقي داره براي شكايت ؟؟؟من كل پروژه رو با مهندس مربوطه قرار داد دادم و مبالغ هم به ايشون مي دادم ،،حالا مهندس به علت خراب كردن كار درصد مبلغ رو از ايشون كسر كرده حالا گچ كار از صاحب ملك كه من باشم شكايت كرده تكليف من چيه!؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر قراردادی بین شما و مهندس پروژه تنظیم شده مفاد قرارداد ملاک عمل بوده و صرفا در خصوص ایفای تعهدات قراردادی مسئولیت دارید بعنوان طرف قرارداد طرف حساب شما ایشان هست و اگر مبلغ توافقی بطور کامل پرداخت شده مسئولیتی در قبال شکایت کارگر نخواهید داشت کارگر میبایست بطرفیت مهندس پروژه طرح دعوا کند اگر ادعایی دارد موید باشید