مطالبه وجه و امکان موفقیت؟؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض خسته نباشید کسی درقبال دریافت پول ب مدت یک ماه بعد یک ماه همون مقدار پولی ک بهش دادیو وام میده منم متاسفانه ب دلیل داشتن اعتماد ب معرف پول پرداخت کردم الان پولم نمیده ازش فقط دست نوشته دارم و شکایت کردم ازش دیروز ب جرم خیانت در امانت لطفا راهنمایی میکنید ک میتونم ب پولم برسم ایا وکیل لازمه .

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر هست در کنار شکایت کیفری خیانت در امانت طرح دعوای مطالبه وجه واریزی با ثبت دادخواستی بدین منظور نیز واقع شود اگر دلیل و مدرک برای واریز مبلغ و مدیون بودن شخص مقابل داشته باشید مبلغ قابل استرداد هست و جای نگرانی ندارد اعطای وکالت ب یک وکیل مجرب مشخصا کار شما را تسهیل خواهد کرد موید باشید