ادله لازم برای شکایت افترا و اخلال نظم عمومی؟؟

دسته بندی : کیفری | افترا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام برای شکایت افتراواخلال درنظم اسایش عمومی چ شواهدی نیاز هست؟ایا این شکایت سرانجامی دارد یاخیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینخصوص برای عناوین مجرمانه مطروحه میتوان ب ادله اثبات دعوا جهت احراز جرم استناد کرد ادله ای محکمه پسند از جمله استشهادیه،شهادت شهود،تحقیق محلی،صورتجلسه کلانتری،فیلم دوربین های مداربسته و دیگر امارات و قرائن بنحوی ک منجر ب حصول علم مرجع رسیدگی شود،بدیها اگر این ادله وجود و انتساب عنوان مجرمانه ب متهم یا متهمین را محرز کند منجر ب محکومیت و مجازات قانونی خواهد گشت و امکان حصول نتیجه مطلوب وجوددارد موید باشید