قرارداد مهاجرت و امضاء بدون مهر شرکت

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
من به تازگي در شركتي استخدام شدم كه در زمينه امور مهاجرت هست و طبيعتا بين متقاضي و شركت قرارداد بسته ميشه
چيزي كه فكر منو مشغول كرده اينه كه در پايين نسخ قرارداد ها در قسمت محل امضا، نوشته شده كارفرما كارشناس
و منظور از كارفرما در قراردادشون همون متقاضي هستش

سوالم اينه كه مگه طرف دوم امضا نبايد اسم اين شركت عنوان بشه؟؟ من بعنوان كارشناس اگه امضا كنم اگه زماني مشكلي پيش بياد يا شركت خلافي انجام بده پاي من گير ميشه؟

اين هم ذكر كنم شركت بين المللي هست و سربرگ داره اما همراه با لوگوي شركت، شماره ثبت وجود نداره كه شك كردم...
چكار بايد بكنم ك مشكلي برام پيش نياد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید از طرف شما شرکت امضاء و مهر نماید مراقب این موضوع باشید با امضاءجنابعالی تمامی مشکلات بعدی با شماست