امکان شکایت پدر از دختر بعلت ازاله بکارت؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ایا پدر میتونه از دختر ۱۶ ساله ب علت نداشتن پرده بکارت شکایت کند ؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ ازاله بکارت دختر ممکن هست بدلایل مختلفی محقق شود و بطور کلی برای پدر دختر ب خودی خود حق شکایت ایجاد نمیکند لیکن اگر پدر بتواند رابطه نامشروع دختر با شخص ثالث را ب اثبات برساند امکان شکایت کیفری رابطه نامشروع بطرفیت هردوی انها را دارد ک طبعا با اثبات موضوع هردو مجازات خواهند شد موید باشید