شکایت با عنوان افشای اسرار غیر

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام.اگر یکسری مطالب که در پرونده ی اصلی یک بیمار روان ذکر شده است ولی در خلاصه پرونده موجود نیست برای افراد غیر بدون حکم قضایی افشا شده باشد و افراد فاقد صلاحیت به این مطالب که در اصل پرونده ی بیمار روان موجود است ولی در خلاصه پرونده ی در دست خود بیمار روان ذکر نشده دسترسی پیدا کنند آیا میتوان تحت عنوان افشای اسرار بیمار از بیمارستان و پزشک معالج شکایت کرد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله در صورت اثبات این مورد شما می توانید علیه مسؤول این امر شکایت نمایید که قابل ترتیب اثر خواهد بود. موفق و موید باشید