نحوه محاسبه میزان دیه در جرائم

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.متن پزشک قانونی 1/جراحت حارصه بنداول انگشت سوم پای راست2/پای چپ درآتل است شکستگی استخوانچه مچ پای چپ(کونئی فرم).لازم هست ۲ماه دیگرمجددا برسی گردد.ممنون میشم دیه تقریبی رومحاسبه کنید.باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام میزان دیه باید توسط محاکم و دوایر اجرا احکام‌ محاسبه شود لکن شما میتوانبد با استفاده از قسمت جدول محاسبه دیه در همین سایت میزان دیه خود را حساب کنبد