انعقاد معامله صوری و فقدان قصد و کلاهبرداری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
من به همراه یکی از دوستان قدیمی که اعتماد کامل به ایشان داشتم قرار شد که یک قطعه اززمین پدری من ویک قطع زمین ازایشان رابا یک قطعه زمین ازشخص دیگری که از آشنایان ایشان بود معاوضه کنیم وبه دلیل شرایط کاری من که در دسترس نبودم یک قولنامه به صورت دستی بین من ودوستم راجب به زمین من بسته شد
که مابقی کارهای مربوط به خرید وفروش توسط ایشان انجام شود چندی بعد من از شخصی که دوستم به عنوان معاوضه گر معرفی کرده بود مراجعه کردم وازایشان درمورد معامله جویا شدم که ایشان اعلام داشت ایشان هیچ قراری برای معاوضه زمین نداشته واز اول قرار برین بوده که زمین های من ودووستم را به صورت نقد خریداری کند. که درپایان ایشان از ین معامله پشیمان شده و هیچگونه معاوضه یا معامله بادوست من نداشته است.
ولی دوست من بااین دروغش برملا شده همچنان بر دروغ گویی خود مصر است .
خواهشمنداست راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون قرارداد بدون قصد معامله واقع گردیده شما می‌تواند نسبت به انفساخ معامله اقدام‌نمایید و در صورت وجود سو نیت بر بزهکاری در دوست شما میتوانید از ایشان شکایت کلاهبرداری بنمایید