امکان محاسبه دیه تصادف؟

دسته بندی : کیفری | دیه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من تصادف کردم می‌خوام لطف کنید دیه ش رو محاسبه کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در این موارد برای محاسبه دیه نیاز ب معاینه تخصصی پزشکی قانونی،ارزیابی صدمات وارده و تعیین درصد دیه مقدره با صدور گواهی پزشکی قانونی هست ک امکان تعیین مبلغ وجودداشته باشد در نهایت اجرای احکام واحد مربوطه وفق نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه مبلغ دقیق را برای شما محاسبه خواهد نمود موید باشید