امکان رجوع از هبه وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من یک دانگ از آپارتمانم را موقع خرید در مبایعه نامه رسمی بنام همسرم زدم و سند یک دانگ هم صادر شده و میخواستم دادخواست رجوع از هبه بدهم و ایشان هیچ پولی بابت این یک دانگ پرداخت نکرده، البته پولهایی به حساب هم واریز کردیم ولی ربطی به سند ندارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر است برای رجوع از هبه و استرداد مال موهوبه بدوا ب متهب یعنی همسر خود اظهارنامه ای ارسال دارید و در صورت عدم افاقه سپس مبادرت ب صدور دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی کنید بدیهیست اگر چنانچه انتقال با عقد هبه واقع شده و دلیلی برای عدم امکان رجوع از هبه ک در قانون نیز مقرر گردیده وجود نداشته باشد(مانند انتقال مال موهوبه یا اتلاف آن و...)دادگاه ب درخواست رجوع از هبه ترتیب اثر خواهد داد موید باشید