امکان شکایت هتک حیثیت وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برای مراسمی از تعدادی از مسئولین فیلمی گرفته شد تا در مراسم جشن پخش شود من در قسمتی فراموشم شد گفتم این تیکه پخش نشو و مورد بعدی را درست بیان کردم اما در مراسم جشن فقط همان تیکه که فراموشم شد را گذاشتن و آبروی من را بردن چگونه میتونم شکایت کنم و بر ماده قانونی ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ چنانچه اقدام مرتکب با سونیت و ب قصد هتک حرمت شما باشد و عمد و علم در عمل دخیل باشد امکان شکایت برای هتک حیثیت و آبرو را دارید هرچند هر ادعا و شکایتی نیارمند اثبات هست اگر چنانچه توانایی اثبات موضوع را دارید میتوانید شکواییه هتک حیثیت و آبرو را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت رسانده تا موضوع ب مراجع قضایی ارسال شود موید باشید