امکان تجدید وقت رسیدگی در شورا حل اختلاف

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام به۳ نفرچندین قولنامه جهت انجام کاری داده بودم که نتونستند کار رو انجام بدن،الان بصورت مجزا از هر۳ نفر شکایت ابطال مبایعه نامه صوری ثبت کردم ارجاع شده به شورا برای تاریخ۱۴۰۱/۵/۳ و۱۴۰۱/۵/۸ و۱۴۰۱/۳/۷ و۱۴۰۱/۵/۲۹ و۱۴۰۱/۳/۷ و۱۴۰۱/۶/۱۳ الان من میتونم به تعویق بندازم جلسات شورا رو؟ تا چند جلسه درشورا میتونم به تعویق بندازم و کاری کنم که جلسه دیگری برگزار بشه کلا چند جلسه برگزار میشه وآیا باید لایحه بدم به شورا که جلسه دیگری برگزار کنید من به دلایلی نمیتونم دراین تاریخ درجلسه شورا حاضر بشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به طرح سوال دعاوی جها صلح و سازش به شورا ارجاع شده است اما چه رسیدگی جهت صلح و سازش چه جهت فصل خصومت باشد شما یا باید در جلسه حاضر شود یا دفاعیات خود را کتبی اعلام نمایید و امکان تجدید وقت نیست مگر اینکه داشتن عذر موجه ( اعم از بیماریکه مانع حرکت شود ، فوت بستگان ، جبس و...) اثبات نمایید. توصیه دیگر اینکه خواسته در دعوا معاملات صوری اعلان بطلان معامله به علت فقدان قصد است و خواسته ابطال به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد