واریزی به کارت خانم شخصی که خود طرف قرارداد است

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.سه نفر از یک نفر به اتهام کلاهبرداری شکایت کرده ایم.ما پولها را به کارت خانم ایشان واریز کرده ایم و متوجه شدیم ازدواجشان را ثبت قانونی نکرده اند که هر وقت گیر افتادند منکر ارتباط با هم شوند.ما پرینت حساب پولهای واریزی به کارت خانم ایشان را بعنوان ادله به دادگاه ارائه کرده ایم.ضمنا ایشان ده سال است که به جرم مواد مخدر محکوم فراری است و پرونده باز در اجرای احکام دارد.آیا ایشان و خانمشان میتوانند علیه ما اعاده حیثیت کنند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به واریزی باید مطالبه وجه از شخصی که به کارتش پرداخت نموده اید اقدام نمایید و یا در همان شعبه که پرونده باز داشته مراجعه و کلاهبرداری را گزارش و شکواییه ارائه میدادید اما باتوجه به شکایت چند نفر در یک موضوع مشکلی پیش نخواهد امد