محاسبه دیه جراحات وارده بر اعضای بدن

دسته بندی : کیفری | دیه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

جراحت حارصه ساعد دست.سه عدد جراحت حارصه بازوی دست راست.دو منطقه کبودی بازوی دست راست سه منطقه کبودی خلف قفسه سینه.جراحت دامیه پوست سر.کبودی دست راست قدام سینه . جراحت حارصه مچ دست راست .جراحت حارصه بند دو انگشت شست دست راست و بند دو انگشتام سوم و چهارم و پنجم دست راست جداگانه

سلام خسته نباشید میخواستم درصد دیه این موارد رو جمعا بدونم متشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مبلغ دیه جراحت حارصه 30000000می باشد تعداد جراحت را به این مبلغ جمع کنید تا دیه شما از جهت حارصه مشخص گردد و نسبت به کبودی 12000000 می باشد. موفق و موید باشید که