نحوه مطالبه وجه سفته ضمانت؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من ضامن شدم ازش سفته گرفتم بابت ضمانت متن چیزی ننوشت توسفته فقط امضاو اثرانگشت زده چطوری باید اقدام کنم سفته روبزارم اجرا

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ ب اجرا گذاردن و مطالبه وجه سفته ضمانت شرایط خود را دارد اگر چنانچه شخصی ک برای ایشان ضامن شده اید در انجام مورد ضمانت اهمال یا تخلف کرده صرفا میتوانید برای مطالبه وجه سفته اقدام کنید اما اگر در سفته چیزی قید نشده و در قراردادی مجزا نیز بدان اشاره نشده در اینصورت سفته قابل وصول هست و عدم درج موارد دیگر بدین منظور هست ک صادرکننده ب شما اختیار تکمیل موارد را داده است پس از تکمیل سایر اطلاعات سفته ای ک صرفا امضا و اثرانگشت دارد نسبت ب ارسال اظهارنامه ب شخص صادرکننده سفته اقدام نموده و مهلتی را برای سررسید در صورت عدم درج تاریخ در سفته مشخص کنید سپس در صورت عدم پرداخت مبلغ سفته ظرف ده روز از تاریخ سررسید مقرر در اظهارنامه اقدام ب واخواست سفته از طریق دایره واخواست دادگستری نموده و سپس ظرف یکسال فرصت دارید دادخواست مطالبه وجه سفته از طریق دفاتر خدمات قضایی را ب ثبت تا ب ان رسیدگی و حکم مقتضی صادر گردد موید باشید