استرداد لاشه چک

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، من در سال 95 یک قطعه زمین را با چک خریداری کردم ولی نتوانستم چک را در زمان خود پاس کنم ، سپس از فروشنده به صورت شفاهی فرصت گرفتم برای تهیه مبلغ چک و فروشنده روند برگشت زدن چک را ادامه نداد و فقط در بانک برگشت زد و به دادگاه نرسید .
بعد فروشنده در حالی که برای پرداخت مبلغ وقت داده بود ، زمین را به شخص دیگری فروخت ( لازم به ذکر است که من قولنامه رسمی با کد پیگیری داشته ام ) . من از فروشنده شکایت کردم درمرحله اول رای به نفع من و در اعتراض رای به نفع فروشنده شد .
حالا بعد از گذشت حدود دو سال از رای نهایی ، فروشنده چک اینجانب که در دادگاه برگشت زده بود را عودت نمیدهد و قصد اذیت کردن دارد و برای من در امورات بانکی مشکلات زیادی را ایجاد کرده.
مبلغ چک در سال 96 ، 400 میلیون تومان بوده .
من چطور میتوانم چک را پس بگیرم یا از او شکایت کنم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید بدوا با اریال اظهارنامه استرداد لاشه چک را بخواهید در صورت استنکاف از طریق قانونی اقدام به استرداد لاشه چک طبق قرارداد و استفاده از شهود اقدام نمایید