اقدام موکل در جهت هتک حیثیت وکیل در وکالت کاری...

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. خسته نباشید. اگر شخصی به دیگری وکالت کاری بده در انجام اموری مشخص. اما موکل در جایی از روند خلاف وکالتنامه پیش رود به گونه ای که آبرو و حیثیت وکیل در خطر بیفتد، چه عنوان جرمی اتفاق افتاده است؟ عنوان مجرمانه چیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیزضمن عرض سلام و احترام؛ پاسخ ب سوال شما بستگی ب اقدام موکل دارد ک فی نفسه این اقدام وصف مجرمانه داشته باشد یا خیر و سونیت در کار موکل وجود داشته باشد یا نه،انجام امور خلاف وکالتنامه یا قصد ان موجبی برای هتک حیثیت وکیل نیست اصولا اگر اقدامی صورت گیرد ک خلاف اقتضای مورد وکالتنامه باشد ب خودی خود جرم نیست لیکن اگر موردی در جهت هتک حیثیت و آبروی وکیل از جانب موکل با احراز سونیت انجام شود اصولا ب وکالتنامه ارتباطی ندارد و موضوع قابل شکایت و پیگیری از جانب ذی سمت خواهد بود ک متهم ب عنوان مجرمانه هتک حرمت و آبرو پس از احراز جرم ب مجازات مقرر قانونی خواهد رسید موید باشید