جنبه تاثیر رضایت شاکی خصوصی در جنبه عمومی و خصوصی بزه

دسته بندی : کیفری | سرقت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر فردی در امر سرقت به حبس تعزیزی ۶محکوم شده باشد و برایش حکم صادرشده باشد آیا بارضایت شاکی جنبه ی عمومی جرم بخشیده میشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام رضایت شاکی سبب ازاله جنبه خصوصی جرائم‌می‌شود لکن رضایت شاکی سبب سقوط تاثیر جنبه عمومی نمی‌شود ولی می‌تواند از موارد مخفف و اعمال ماده ۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری باشد جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید .