چگونه اقدام به دریافت حق اولاد نمایم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .وقت بخیر. بنده از همسر خود جدا شدم و دارای دو فرزند دختر هستم.در رای طلاق عنوان شده که پدر باید برای فرزندان نفقه پرداخت کند .با توجه به اینکه بنده شاغل هستم .آیا می توانم اقدامی برای دریافت حق فرزند در محل کار خود انجام دهم.چون کارگزینی عنوان کردن با توجه به رای طلاق .حق اولاد به من تعلق نمی گیرد.همسر سابق بنده الان معتاد و در زندان به سر می برد.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر فرزندان را تحت تکفل خود قراردهید و در لیست بیمه شغل شما قرارگیرند حق اولاد پرداخت خواهد شد