01 خرداد 1401

ابلاغیه در مورد روند پرونده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درمورد ابلاغیه امروز رفتم دادسرا گفتند قرار نامه بود لازم نبود که بیایی پرونده به دادگاه ارسال شد دوباره امروز غروب ابلاغیه اومد

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کلیه مراحل و روند دادرسی و حضور شما در شعبه مربوطه از طریق ابلاغ الکترونیکی به شما اطلاع داده خواهد شد و بعد از مدت زمان حداقل 10روز تکلیف بررسی مشخص خواهد شد. موفق و موید باشید