01 خرداد 1401

شکایت تهدید از اشخاصی که ایجاد مزاحمت وتهدید کردن

دسته بندی : کیفری | تهدید
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من سوپر مارکت دارم و جدیدا دو نفر حسابی درگیری ایجاد میکنن تهدید میکنن اذیت ازار میکنن و مشخصه دنبال دعوا هستن و من چون محل نمبدم بدتر میکنن بنظرتون میتونم شکایت انجام بدم ایا اثر داره.چون الان خیلی راحت دنبالم کردن تهدیدم کردن بنظرتون شکایت کردن جواب میده

پاسخ کارشناس حقوقی :

باحترام کاربر محترم اگر بتوانید ۲نفر شاهد و یا در هنگام شروع به تهدید یا مزاحمت با ۱۱۰ تماس تا گزارش نمایند یا بهر نحوی که بتوانید در دادگاه اثبات نمایید بله میتوانید شکایت را مطرح نمایید