01 خرداد 1401

اثبات ضرب وجرح و تهدید توسط اشخاص

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید.برادر من از صاحب کارش پول طلب میکنه ولی صاحب کارش اونو کتک میزنه و میندازه بیرون سه تا مغازه پایین تر یه نفر میاد و داداش منو میزنه و با من تماس میگیره برادرم که اینا دارن منو میزنن تو پروسه جدا کردن من هم دندونم شکسته و هم با قمه زدن توی سرم ولی الان فقط شاهد پدرم هست..آیا میتونم شکایت کنم یا نه؟چون اینا آدم های خطرناکین و منو هر روز تهدید میکنن که خواهر و خواهرزادمو میدزدن و چون آشنا دارن کاری از من ساخته نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید اقدام به شکایت نموده و جهت اثبات میتوانید ارجاع به تحقیقات محلی را بخواهید تا مامور با تحقیقات از کسبه و افرادی که در منطقه زندگی مینمایند اثبات شود و نیز پدر را جهت شهادت معرفی نمایید اگر دوربین مداربسته در اطراف باشد به بازپرس اعلام تا استعلام نماید