01 خرداد 1401

تخلف را بکجا باید گزارش نمایم

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،امروز برای کاری به آگاهی مراجعه کردم ۳نفر ازمن وپسرم به دروغ به جرم کلاهبرداری ازطریق رمالی شکایت کردند(من از این ۳نفرقبلا به جرم کلاهبرداری ازطریق رمالی،وخیانت درامانت،وابطال مبایعه نامه شکایت کردم وپرونده هر۳ نفر دربازپرسی ودادیاری و..هست درحال حاضر) رییس آگاهی میگه ۳نفر ازشما وپسرتون شکایت کلاهبرداری ازطریق رمالی کردند نامش برای من اومده یکی دوروز دیگه برای مواجه حضوری باهاتون تماس میگیرم بیاییدآگاهی این۳نفر تحت فشار قرار گرفتند میخوان مواجه حضوری بکنن بامن که بهشون رضایت بدم ونمیدونم باچه دلیلی چنین شکایتی ازبنده وپسرم کردند! الان پیامکی از ثبت ثنا برای من وپسرم نیومده هردومون هم ثبت ثنا هستیم مگه نباید اول که به جرم کلاهبرداری از طریق رمالی ازمن وپسرم شکایت کردنداین۳ نفرشکایتشون درخدمات قضایی ثبت بشه وبرای من وخودشون پیامک بره که ازشما شکایتی شده؟وبعد ارجاع بشه به شورا وبعد ازشورا بره پیش دادستان ودادستان دستور بده به آگاهی وآگاهی جهت ثبت اظهارات... بامن وشاکی ها تماس بگیره؟مگه میشه بدون اینکه برای من وپسرم پیامکی ارسال بشه وبدون دستور دادستان مستقیم بره آگاهی شکایتشون آیا آگاهی میتونه بدون هیچ دستوری از دادستان یا بدون ثبت شکایت به چنین موضوعاتی رسیدگی کنه ومواجه حضوری برگزار کنه واظهارات ثبت کنه...؟ این ۳نفر درآگاهی اشنا دارن اگر شکایتی ثبت نکرده بودند ازطریق خدمات قضایی و دادستان یاسایر مقامات دادگاه مثل بازپرس.. هرکسی که مسعوله دستور دادن به آگاهیه دستوری نداده باشه به آگاهی وآگاهی من وپسرم رو بدون ثبت شکایتشون ودستور دادستان... ببره آگاهی واظهارات ومواجه حضوری انجام بده مرتکب تخلف شده وباید به دادستان گزارش بدم از تخلف آگاهی واین ۳نفر رو؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بله اگر از دادگاه تخلفی مشاهده نموده اید به حفاظت دادگاه و دادستان و اگر از ماموران نیروی انتظامی مشاهده نمودید با شماره ۱۹۷ بازرسی تماس حاصل نمایید