01 خرداد 1401

شکایت با عنوان کلاهبرداری از رمال

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،اگه ازکسی بخوام شکایت کلاهبرداری ازطریق رمالی بکنم آیا باید اول در دفتر خدمات قضایی شکایتم رو ثبت بکنم؟وبه محض ثبت شدن شکایت آیا پیامکی مبنی بر اینکه من ازش شکایت کردم باید برای متهم ارسال بشه؟وبعد به شورا ارجاع بشه؟ وبعداز شورا برای دادستان ارسال بشه ودادستان دستور بده به آگاهی جهت ثبت اظهارات...وبعداز تکمیل نمودن پرونده توسط آگاهی، پرونده از آگاهی بره دادگاه؟منظور بنده اینکه آیا حتما باید پیامک برای متهم ارسال بشه به محض ثبت شکایت کلاهبرداری از طریق رمالی درخدمات قضایی؟واگه شماره متهم رو اشتباه بدم وبگم ندارم وبرای متهم پیامک ارسال نشه آیا مرتکب جرمی شدم ویا متهم میتونه ادعایی در هر خصوص داشته باشه باتوجه به اینکه متهم ثبت ثنا هست،اگه من شماره متهم رو نداشته باشم یا اشتباها داده باشم به خدمات قضایی غیرعمدی اگه متهم به خدمات قضایی مراجعه ‌کنه آیا میتونه شکایت منو رویت کنه؟ ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام با ثبت‌نام طرف مقابل در سامانه ابلاغ ایشان از شکایت طرح شده مطلع خواهند شد و اطلاع ایشان به نفع شما خواهد بود چون در صورت عدم اطلاع ایشان از مورد دعوی در مرحله اجرا یا دادرسی می توانند اظهار بی اطلاعی نموده و واخواهی نمایند که این امر موجب طولانی شدن دادرسی خواهد شد. موفق و موید باشید