01 خرداد 1401

مطالبه وجه داده شده از طرف مقابل

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود
7ماه پیش به یک دوستی پول دستی دادم واونم در قبالش یک فقره چک جدید داد ولی به بهانه ای که چک برگشتی دارم و نمیتونم ثبت کنم بهم داد از اونجایی که بنده آدم ساده ای هستم قبول کردم و حالا به هر شکلی مارا داره آزار میده و چک را ثبت نمیکنه میخواستم ببینم از راه قانونی میشه این آقا تربت کرد یا نه ممنون میشم راه نماییم کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله می توانید از طریق حقوقی طلب خودتان را از ایشان مطالبه نمایید و اگر فیس واریزی دارید ضمیمه دادخواست نمایید و اگر هم موجود نباشد می توانید به استناد شهادت شهود و چک ارایه شده که از قانون چک خارج می باشد ادعای خودتان را اثبات نمایید. موفق و موید باشید