01 خرداد 1401

افتراي رابطه نامشروع ……..

دسته بندی : کیفری | افترا
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،من یک مستجر دارم که با ایشان داخل واتساپ در مورد مشاغل منزلم چت کردم ،ایشان از آنها اسکرین گرفته و برای همسرم فرستاده است و باعث دعوای ما شده من میتونم از ایشون شکایت کنم،منزل به نام بنده وقرارداد به نام خودم است ومن نمی‌خوام صحبت هایشان به همسرم گفته شود،فقط نمی‌دونم خط به نام خودشون هست یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي ميتوانيد چنانچه با ارسال پيامك ها مدعي ارتباط نامشروع با شما شده است عليه ايشان با عنوان افترا شكايت نماييد.