01 خرداد 1401

آیا من متجاوز هستم؟؟

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام روز بخیر من دختری 15 ساله هستم که به دلیل یک سری از هیجانات روحی یکی از دوستانم رو که الکل مصرف کرده بودن رو بوسیدم ولی نمیدونستم مست هستن اصلا قابل تشخیص نبود و کاملا هوشیار به نظر می‌رسید ولی بعدش که بالا آورد من متوقف کردم خودمو و اونو چون اون من رو کشیده بود سمت خودش الان نزدیک یک ماه هست که روز و شب رو از من گرفتن و بهم لقب متجاوز میدن و میگن که باید خودم رو بکشم چون تجاوز کردم بهشون و تهدید کردن که اگر آشناهاشون بفهمن من رو زنده نمیزارن آیا من متجاوز هستم با این اوصاف‌ ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع مطروحه شما هیچ ارتباطی با عنوان مجرمانه تجاوز یا تجاوز ب عنف ندارد و بنابر این امکان طرح شکایت با این عنوان از شما حسب توضیحات موضوعیتی ندارد در ضمن هرگونه تهدید ب قتل از جانب افراد دیگر را میتوانید پیگیری و در صورت لزوم ولی شما طرح شکایت کیفری تهرید کند موید باشید