02 خرداد 1401

پیگیری حق و حقوق قانونی خود

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام . خانمی هستم حدود ۶۰‌سال . چهارسال پیش همسرم فوت شد . ایشان‌بازنشسته و حقوق بگیر تامین اجتماعی بودند . همسر اول در امریکا و سی سال است‌که درانجا ساکن‌وزندگی میکند . بدلیل بروز نبودن و در دسترس نبودن اطلاعات هویتی همسر اول اداره تامین اجتماعی از پرداخت سهم‌حقوق من از همسرم‌خود داری میکند و میگوید تا شماره ملی همسر اول وارد سیستم‌نشود امکان دادن حقوق به شما وجود ندارد .‌ارجاع به ثبت احوال داده شدم که انجا هم‌بدلیل فعال نبودن شماره ملی این خانم فعال کردن و بروز کردن را مشروط له امدن این خانم‌به ایران یا دادن وکالت نامه میداند . هم اکنون چهارسال است که هر بار مراجعه میکنم‌همین جواب را به من‌میدهند . وقتی این خانم امریکاست خبری ندارم یا اصلا دلش نخواهد بیاید یا وکالت بدهد گناه من‌چیست ؟؟ به شورای حل اختلاف هم‌مراجعه کردم‌گفتند به ما مربوط نمیشود .من برای گرفتن‌حق ام چه‌کاری میتوانم.بکنم‌؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام جهت اطلاع از شرایط و دریافت حق و حقوق خود به کنسولگری مراجعه و مورد را مطرح نمایید. موفق و موید باشید