02 خرداد 1401

شکایت افترا و نشر اکاذیب از طرف شورا؟

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
من مدیر یکی از پیج های اینستاگرامی روستا هستم
در مورد مشکلات محل و مردم از اهالی خواستیم ک نظراتشون رو اعلام کنن تا استوری کنیم و شوراها حلش کنن
یکی از این استوری ها واژه دزد به شوراها اطلاق شد
و اونا از من شکایت کردن
و دادیار حکم جلب دادرسی داد
خواستم بدونم منی ک بازنشر کردم پام گیر
و اینک باید چکار کنم تا رفع ب اتهام شم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع تحت عنوان افترا با اطلاق واژه دزد ب شورا و نیز نشر اکاذیب یحتمل پیگیری شده و با صدور قرار جلب ب دادرسی بدیها جرم از جانب دادسرا محرز تشخیص داده شده تا دادگاه ب ان رسیدگی کند با عنایت ب قابل گذشت بودن جرم و نظر به احراز ان سعی کنید حتی الامکان رضایت شاکی را جلب نمایید چرا ک بهرحال بعنوان مدیر پیج در قبال محتوا و نشر مطالب مسئولیت دارید همچنان میتوانید لایحه ای نیز مستدل ب مرجع قضایی و دادگاه ارسال دارید و ضمن بیان توضیحات و اعلام نداشتن سونیت در عناوین مجرمانه و نیز ابراز پشیمانی تقاضای خود را مطرح نمایید،امید ک نتیجه مطلوب حاصل شود موید باشید